كلاوى

. . ليست هناك تعليقات:

الكلاوي المحمرة


المقادير :

كلاوي مقطعة شرائح.
نصف ملعقة صغيرة حبهان مطحون.
ربع ملعقة صغيرة شطة حمرا.
• 5 فصوص ثوم مقشرة ومهروسة.
زيت أو سمن للتحمير.
ملح وفلفل.
أوراق بقدونس أو أوراق جرجير للتقديم.

الطريقة:
تبلي شرائح الكلاوي المقطعة بالبهارات والحبهان والملح والشطة.
بعد كده هاتِ طاسة وحطي فيها زيت أو سمنة زي ما تحبي وضيفي إليها التوم وقلبي لغاية ما يحمر.
بعد كده ضيفي شرائح الكلاوي المقطعة وشوحيها على نار هادية لغاية ما تستوي.
حطيها في الطبق وزيني الطبق بأوراق البقدونس والجرجير وبالهنا والشفا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

المشاركات الشائعة

الأرشيف

فريق العمل

ماهو تقييمك للمدونة

إجمالي مرات مشاهدة الصفحة

جميع الحقوق محفوظة لـالمطبخ المصرى
Design By Samy Elswaf