اللسان ( البقرى )

. . ليست هناك تعليقات:


لسان بالخضراوات



المكونات:

لسان.
بهارات (ملح، فلفل، زعتر).
فلفل رومي أحمر.
بصلة كبيرة مقطعة شرائح.
فصان حبهان.
عود كرفس.
بصلة.
سمنة.

الطريقة

هاتِ اللسان ونظفيه كويس وبعد كده اسلقيه في إناء على النار وضيفي إليه عند السلق حبهان وبصلة وعود كرفس.
بعد ما تسلقي اللسان شيليه من مية السلق وقشري الجلد الخارجي منه وهو سخن.
بعد ما يبرد قطعيه شرائح بعد كده حمري البصلة في طاسة فيها شوية زيت أو سمن والفلفل الرومي وتشوح شرائح اللسان المقطعة حتى تنضج الخضراوات واللسان تماماً وتضاف البهارات والملح.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

المشاركات الشائعة

الأرشيف

فريق العمل

ماهو تقييمك للمدونة

إجمالي مرات مشاهدة الصفحة

جميع الحقوق محفوظة لـالمطبخ المصرى
Design By Samy Elswaf