البتاو الفلاحى المصرى

. . ليست هناك تعليقات:
البتاو الفلاحي المصري


البتاو الفلاحي المصري سهل التحضير و يقدم مع المربي و العسل او المش، بتكفي 5 اشخاص,وقت التحضير اقل من ساعة,

مقادير الاكلة

4 اكواب دقيق
رشة ملح
كوب زبادي
علبة قشطة
زبدة

طريقة عمل وصفة البتاو الفلاحي

نخلط الدقيق والذبده والقشطه مع اضافة الزبادي بالتدريج حسب قسوة العجينة لو مش محتاجة منكملش كل كمية الزبادي
تعجن جيدا حتي الحصول علي عجينة متماسكة لا تلتصق باليد
تترك لترتاح نصف ساعة
وبعدين نكورها كور صغيره نأخذ كره ونفردها رفيع جدا علي سطح مرشوش دقيق
في طاسة ساخنة بدون زيت نضع الكرات المفرودة واحدة بعد الاخري حتي تنشف و تحمر و نقلبها
بعد سواء كل واحدة نضعهم في اناء مغلق حتي لا ينشفوا الا اذا تريديهم ناشفين
و يحفظون في كيس بلاستيك



بصحة وعافية

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

المشاركات الشائعة

الأرشيف

فريق العمل

ماهو تقييمك للمدونة

إجمالي مرات مشاهدة الصفحة

جميع الحقوق محفوظة لـالمطبخ المصرى
Design By Samy Elswaf